الزام نصب دوربین مداربسته
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
الزام نصب دوربین مداربسته
نوشته شده در پنج شنبه 11 اسفند 1401
بازدید : 354
نویسنده : user

الزام نصب دوربین مداربسته

با گذشت زمان، کاربرد دوربین های مداربسته بسیار افزایش یافته است.

اکثر افراد با هدف نظارت و افزایش امنیت، در ساختمان های تجاری خود، اقدام به نصب دوربین مداربسته می کنند.

بدین ترتیب تصویر تمام افرادی که از محیط های عمومی رفت و آمد می کنند، توسط دوربین های مداربسته شکار می شود. مقابله با وقوع جرم و سرقت یکی از الزامات نصب دوبین مداربسته در اماکن مختلف است.

1. نصب دوربین های امنیتی در اماکن عمومی

نصب سیستم های امنیتی در مکان های عمومی و محیط هایی که افراد مختلفی از آن جا عبور می کنند ممنوع نیست. بدین ترتیب شما می توانید دوربین ها را در فروشگاه ها، مراکز خرید و حتی بزرگراه ها نصب کنید.

البته برخی از محیط های عمومی از لحاظ امنیتی، حساسیت دارند. این مکان های حساس شامل محیط های نظامی، سفارت خانه ها و … می باشد.

همچنین الزام نصب دوربین مداربسته در کوچه نیز وجود دارد. کوچه زیر مجموعه ای از محل های عمومی با تردد کمتری از افراد در مقایسه با مجتمع های تجاری و سالن های همایش است.
البته به یاد داشته باشید که اطلاع رسانی باید در چنین شرایطی نیز انجام شود.

 لازم است به افرادی که در کوچه ساکن هستند تا آنهایی که فقط عبور می کنند، نیز اطلاع رسانی صورت بگیرد. برای این منظور استفاده از تابلو های تصویری مربوط به دوربین مداربسته بهترین گزینه است.

همچنین دوربین های نصب شده نباید به ساختمان های مجاور اشراف داشته باشد.

2. نصب سیستم امنیتی در اماکن خصوصی

برخلاف اماکن عمومی، نصب دوربین در اماکن و محیط های خصوصی از حساسیت بیشتری برخوردار می باشد. در حالت کلی باید گفت که دوربین های مداربسته نباید به حریم خصوصی افراد وارد شوند.

محیط های خصوصی شامل محیط داخلی منازل مسکونی، اتاق رختکن، اتاق خواب و … می باشد. نصب دوربین مداربسته در این گروه محیط ها، تنها با داشتن مجوز رسمی و در زمان کوتاه امکان پذیر است.

الزام نصب دوربین مداربسته در مکان های خصوصی می تواند تا حدودی از سرقت جلوگیری کند.

همچنین اطلاع رسانی به افراد ساکن و یا افرادی که به آن محیط ها رفت و آمد دارند نیز ضروری است.

3. نصب دوربین های امنیتی در آپارتمان ها

نصب دوربین مداربسته در فضای داخلی ساختمان از نظر اخلاقی و قانونی زمانی مجاز است که همه اعضای خانواده از وجود دوربین مداربسته در خانه اطلاع داشته باشند.

همچنین باید به اشخاص متفرقه و مهمانانی که در آن خانه رفت و آمد دارند، اطلاع رسانی شود.

 باید بدانند که مکان مورد نظرشان توسط دوربین های امنیتی تخت نظر است. استفاده از سیستم های امنیتی در فضا های شخصی مثل حمام و سرویس بهداشتی اخلاقی نیست.

اگر شما نیز به الزام نصب دوربین مداربسته در آپارتمان ها تاکید دارید، لازم است اقداماتی انجام دهید.

برای نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ساختمان های مسکونی مثل پارکینگ، حیاط و …. تایید کتبی یکی از عضو های مجمع یا هیئت مدیره ساختمان ضروری است.

اگر مجمع ساختمان این موضوع را تایید کند نظر آن بر نظر مفرد ساکنان ارجعیت بیشتری دارد. به طوری که اگر هر یک از اعضای ساختمان بخواهند مانع نصب دوربین شوند، هیئت مدیره می تواند با دریافت مجوز کتبی نصب دوربین را انجام دهد.

جهت تکمیل مطالب و بررسی دقیق تر به وبسایت رادیس مراجعه فرمایید.




:: برچسب‌ها: نصب دوربین مداربسته ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: